nikt nie może zabronić serwisowania samochodu w mięsnym.
każdemu wedle potrzeb.
ja osobiście preferuję w tym temacie inne rozwiązania.
co do zakresu prac - w moim przypadku różnie.
rozrząd, przeglądy, zawieszenie.
zaufani ludzie.
pogwarancyjnie serwisuję tam swoje wageny od kilku już lat.
bo często do lotosu przyjeżdżam, a Marcina - właściciela warsztatu poznałem, kiedy jeszcze golfem 2 jeździłem.
a w związku z tym, że śpię w Gdyni zawsze wpadam i czasami jakiś przegląd albo naprawy uskuteczniam.
zresztą kiedyś dość aktywnie działałem w Volkswagen Klub Polska i często bywałem w Gdyni również w sprawach klubowych.
Przeglądam forum w poszukiwaniu jakiegoś namiaru na godny polecenia serwis skody w 3mieście, a dowiaduję się, że autko można serwisować w mięsnym
Jak założę nowy temat, to dostanę ostrzeżenie, że już gdzieś na forum o tym było
A tak poważnie, chciałbym udać się do kogoś, kto pomoże mi ogarnąć temat konfiguracji corner light, czujnika zmierzch oraz skrętnych Xenonów. Znacie kogoś takiego ?
WRB, pogadaj z jago7270 albo Marbabem na temat cornerów
a tak naprawdę jest ci potrzebny tylko kabelek i troszkę poczyania w wątkach poświęconych doświetlaniu zakrętów
Zamieszczone przez WRB
skrętnych Xenonów
tego nie ma w octavii- masz doświetlanie zakretów przez xenony
i sam sobie możesz włączyć z MaxiDota
Zamieszczone przez WRB
czujnika zmierzch
a masz zamontowany?
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Widzę wyraźnie, że skręcają wraz z ruchem kierownicy (oczywiście podczas jazdy). Z reszta zaraz po odpaleniu następuje test - góra-dół i zez. Z resztą na samej lampie jest napisane bending xenon. Chyba, że mylimy pojęcia...
winni77, jak wejdziesz w cennik jest wyraźnie napisane w Octavii-przednie reflektory xenonowe ze spryskiwaczami
a ponizej - przednie reflektory przeciwmgielne z funkcja Corner
dla odmiany w superbie masz wyraxnie napisane-przednie reflektory bi ksenonowe z funkcja adaptacji światel AFS
naprawde nie znalazłem żadnego miejsca gdzoe w Octavii byloby napisane że wystepują skretne ksenony
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz